Anya, hozzád szólok!

Anyahozzadszolok1

A szüléshez és az anyasághoz vezető út az egyik legcsodálatosabb élmény, amit valaha is tapasztalni fogsz életedben. Gondolataid legnagyobb részét a szíved alatt hordozott, még meg nem született baba foglalja le. Folyamatosan készülsz érkezésére, s már most a legjobbat szeretnéd számára. Ez nagyon fontos!

Érzed, mennyire különleges vagy, és mennyire különlegesek az érzéseid kisbabád fejlődése során.

A szülés egyedülálló élmény. A te babád soha nem fog fizikailag újra megszületni, és nincs még egy olyan ember a Földön, aki rajtad kívül világra hozhatná. Egyedi és megismételhetetlen esemény az életedben – természetes, hogy a lehető legbiztonságosabb, békés szülést szeretnéd mindkettőtök számára.

Tested a várandósságod első pillanatától azon dolgozik, hogy felkészüljön a szülésre. Tested és elméd harmóniában együtt munkálkodik, ezért fontos, hogy megértsd és megtanuld, amikor elméd megszabadul a félelemtől és feszültségtől, tested felszabadul a fájdalom alól, és tökéletes harmóniában működik teremtő elméddel, ahogy a természet megalkotta. A Hipnoszülés program egy remek eszköz, hogy az anyukák felfedezhessék a természetes szülés nyugodt, békés és igazán örömteli oldalát.