Egyéni konzultáció

Az egyéni konzultáció keretében lehetőség van:

  • felzárkózni az aktuális Hypnobirthing® csoporthoz. Ezt olyan anyukáknak és pároknak ajánlom, akik közel állnak a szüléshez és szeretnének bekapcsolódni egy már elindult csoportba. Az első rész meghallgatása alapfeltétele a következő alkalmaknak.
  • egyénileg megtanulni a Hypnobirthing ® program anyagát. Az egyéni felkészülést csak kivételesen indokolt esetben javaslom bárkinek.

A kezdeti éveimben elkövettem azt a hibát, hogy steril csend kialakítására törekedtem. Az anyukák hozzá is szoktak ahhoz, hogy csendben el tudtak lazulni, és relaxálni. Aztán otthon, az élet természetes morajlása mellett ez már nem mindig volt ismételhető. Időközben rájöttem, hogy a hétköznapi alapzaj között kell megtanulnunk elcsendesedni, hogy nehezített körülmények között is alkalmazható legyen a tudás.

A kiscsoportos tanulás meleg, bensőséges hangulatú. Sok olyan kérdés, különleges helyzet merül fel, ami mindenki számára hasznos. Bármily meglepő, a leghasznosabb érték azonban a csoport „zaja”. Aki a csoport apró neszei mellett tanul meg relaxálni, annak bárhol menni fog az elcsendesedés egyedül is.

  • a lelki konfliktusok megoldását támogató segítő beszélgetésekre.

Hiszem, megtapasztaltam, és az embert komplexen szemlélő orvoslás szerint is a legtöbb egészségügyi nehézség megjelenése, mint például a kimerültség, a szorongásos tünetek, az alvatlanság, a fogamzásképtelenség, vagy a pánik reakció hátterében is többnyire a stressz és valamilyen feldolgozatlan, lelki konfliktus áll.

A stressz és az elmében hordozott alacsony frekvenciájú érzelmek, mint például a félelem, a harag, a düh, a szorongás, a szomorúság, a féltékenység, az irigység, vagy akár az önsajnálat szükségtelenül megváltoztatják testünk egészséges működését. Amikor valaki tartósan fenntartja magában ezeket az önpusztító érzelmeket a fizikai test kimerül, az immunrendszer meggyengül. Bár a test folyamatosan jelzéseket küldd gazdájának különböző betegség tünetek formájában a változás gyakran késik, vagy elmarad és betegségek, depresszív állapot is kialakulhat.

Szerencsére a változás lehetőségét mindig magunkban hordozzuk. Mi magunk vagyunk a saját életünk teremtői. Gondolataink, érzéseink meghatározzák életünk minőségét. Ahogy képesek vagyunk az elménk által meggyengíteni, akár megbetegíteni magunkat, képesek vagyunk meggyógyítani is.

Egyszerűen csak rendet kell tenni az elmében, megerősíteni az életet támogató szokásokat, gondolatokat és visszaáll az egyensúly a fizikai testben is.

A segítő beszélgetések alkalmával lehetőség nyílik feloldani a múlt eseményeihez kapcsolódó negatív érzelmi mintázatokat. Megtapasztalni az elengedés, a megbocsátás és a magunkba vetett hit felemelő erejét. A relaxációs technikák elsajátításával megtapasztalni a teljes nyugalom, békesség és szeretet állapotát. Magát a belső erőt, amit mindig magunkban hordozunk. Megerősödni, magabiztossá válni és bízni önmagadban.

Amikor úgy érzed, elérkezett az idő, hogy változtass a testedet, elmédet romboló téves hitek és szokások során, elengedd a mindennapokat nehezítő bánatot a szívedből, akkor valóban készen állsz felelősséget vállalni önmagadért. Itt kezdődik az igazi tudatosság.

A mentál technikák eszközt adnak a kezedbe a változáshoz. Ezeket tudom megmutatni miközben egy darabon elkísérlek.

„Az arcod a Napra vár, fordítsd oda és nem lesz rajta árny!”

Az egyéni konzultáció díja 8.000 Ft/ 45 perc.

Időpont egyeztetés