Egyéni konzultáció

Az egyéni konzultáció keretében lehetőség van a lelki konfliktusok megoldását támogató segítő beszélgetésekre.

A stressz, a félelem, a harag, vagy akár az önsajnálat… érzelmi hatása jellemzően megváltoztatja testünk egészséges működését. Amikor valaki tartósan fenntartja magában ezeket az érzelmeket jellemzően fizikailag kimerül, érzelmileg elbizonytalanodik, rossz döntéseket hoz és fáradtnak érzi magát.

Szerencsére a változás lehetőségét mindig magunkban hordozzuk. Gondolataink, érzéseink meghatározzák mentális jóllétünket. Ahogy képesek vagyunk negatív érzelmeink által elbizonytalanítani, akár megbetegíteni magunkat, úgy képesek vagyunk megteremteni belső egyensúlyunkat, stabilitásunkat is.

A múlt megértése, feldolgozása segít kizökkeni a megoldhatatlannak tűnő gondok, vagy a rabságban tartó negatív érzelmek fogságából.

A segítő beszélgetések alkalmával lehetőség nyílik feloldani a múlt eseményeihez kapcsolódó negatív érzelmi mintázatokat. Megtapasztalni az elengedés, a megbocsátás és a magunkba vetett hit felemelő erejét. A relaxációs technikák elsajátításával megtapasztalni a teljes nyugalom, békesség és szeretet állapotát, megerősíteni magunkban az életet, az érzelmi jóllétet támogató szokásokat, gondolatokat. Lelkileg megerősödni, magabiztossá válni és bízni önmagadban.

Amikor úgy érzed, elérkezett az idő, hogy változtass a testedet, elmédet romboló téves hitek és szokások során, elengedd a mindennapokat nehezítő bánatot a szívedből, akkor valóban készen állsz nagyobb felelősséget vállalni önmagadért. Itt kezdődik az igazi tudatosság, felelősség vállalás önmagadért, érzelmi wellbeing.

A mentál technikák eszközt adnak a kezedbe a változáshoz. Ezeket tudom megmutatni miközben egy darabon elkísérlek.

„Az arcod a Napra vár, fordítsd oda és nem lesz rajta árny!”

Az egyéni konzultáció díja 10.000 Ft/ 45 perc.

Fontos információ: ma Magyarországon csak orvos diagnosztizálhat és gyógyíthat. Az általam nyújtott szolgáltatás mns. egyéb oktatás (ÖVTJ: 855901). Az előzőek következtében nem végzek pszichoterápiát, ill. tevékenységem nem helyettesíti az orvosi kezeléseket.

Időpont egyeztetés