Partnerek

medimomTerhesgondozás, szülésre felkészítés, magzati diagnosztika

Szülésvezetés örök emberi értékek mentén.
A várandósság nem elsősorban a születendő gyermekről szól, hanem a formálódó családról, édesanyáról és édesapáról, akivé válunk a terhesség kilenc hónapja és a szülés 9 órája alatt. A szép szülésélmény a mindennapok csodájában rejlik, s a méltóságteljes szülés élményében realizálódik. A természetes szülés vezetésben gyakorlott szakembereink nyújtanak biztos, segítő kezet.


robert

NŐI KLINIKA ÉS SZÜLÉSZET

A NŐ minden korban NŐ

… és minden korban más és más hozzáértést igényel.

Egyediségünk, hogy nálunk a Nő bármilyen korú legyen is – specialista szakértelmére bízhatja magát legyen szó bármely szakágról – gyermeknőgyógyászat, tiniambulancia, családtervezés, nőgyógyászati szűrővizsgálat terhes gondozás, szülészet, laparoszkópos nőgyógyászati beavatkozások, menopauza ambulancia.


LO_PartnerHa kérdéseid vannak a várandóssággal, szüléssel, babázással és szülővé válással kapcsolatosan, ha támogatásra és szép szülésélményre vágysz, vagy ha jól esne egy kényeztető kismama masszázs, keress bátran!


Schäffer Erzsébet
IBCLC szoptatási tanácsadó, csecsemő szakápoló, dúla
A megfelelő információk és a jól alkalmazott gyakorlati tudnivalók a baba megszületésekor élő arannyá válnak.

Abban szeretnék hasznos információkkal segíteni, hogy az anyuka a belső hangjára figyelve, magabiztosan tudjon szoptatni

Sahraoui Sid-Aliné Schäffer Erzsébet (Böbe) IBCLC vagyok. Hosszú évekig dolgoztam gyermekápolóként Debrecenben majd Budapesten is. 30 újszülött osztályon eltöltött év után rájöttem, milyen nagyon fontos a megfelelő szoptatásra való felkészítés már a várandósság alatt. Tovább fejlesztettem magam és a szoptatással kapcsolatos legmagasabb szintű vizsgát tettem, hogy a legjobban tudjam segíteni az anyákat ebben az elengedhetetlenül fontos témában.