Örömteli felkészülés

A tudatos felkészülés fontos kelléke egy szép szülésélménynek! Nemcsak éretté tesz a szülés kihívásaival szemben, hanem felkészít a szülővé válásra is. Hozzásegíti az asszonyokat, hogy a szülőszobában is emlékezzenek arra az ősi női szülési tudásra, ami gyengédebbé teszi szülésüket.

Kisfilmünkben olyan hétköznapi édesanyák szülési felkészüléseit követhetitek nyomon, akik tudatosan készülnek életük nagy női beavatására. Fontosnak tartják, hogy már a várandósság alatt is kapcsolódjanak babáikhoz és olyan öntámogató technikákat sajátítsanak el, ami nagy valószínűséggel hozzásegíti őket egy Örömteli szülésélményhez.

A sorozat által betekintést nyerhettek a tudatos szülésfelkészülés fontosabb állomásaiba, megismerhetitek a meditáció anyára gyakorolt pozitív hatását. Láthatjátok, hogyan küzdenek meg segítségével az édesanyák félelmeikkel, nehézségeikkel és betekintést adunk a szülés pillanataiba is. Szeretném minden leendő édesanyában megerősíteni, hogy mi nők, tudunk szülni, Te is tudsz és tudatos felkészüléssel jelentősen hozzásegítheted magad egy Örömteli szülésélményhez. Fontos, hogyan készülsz rá!

Tudás, ami megváltoztatja a szülésélményt.

Örömteli felszülés, Évi első rész

Örömteli felszülés, Évi második rész