Dr. Bardóczy Zsolt

Szülész- nőgyógyász főorvos

Róbert Kórház

Szülészet – terhesgondozás, szülésvezetés. Szüléseimet gátvédelemben vezetem, s amennyiben szakmai érvek nem zárják ki, medencevégű szülést is levezetek hüvelyi úton. A szülésvezetés során előszeretettel használok illóolajokat, homeopathiás készítményeket. Hosszú évek óta aktívan segítem az édesanyákat, hogy természetes úton adjanak életet.

www.robert.hu
36 (30) 932-1234
zsolt@robert.hu

Dr. Tekse István

Szülész- nőgyógyász szakorvos

Róbert Kórház

A szülészet számomra kaland és örömforrás. Nincs két egyforma szülés. De ahhoz fogható öröm sincs, ahogy látom, amint egy család megszületik az alatt a néhány óra alatt. És igen, én bízom abban, hogy a természet tudja a dolgát. De az is izgalmas, hogy ott kell lenni és bármikor szükség lehet a gyors orvosi beavatkozásra.

Dr. Kelemen Csaba

Szülész- nőgyógyász szakorvos

Szent János Kórház, Maternity

Számomra természetes az orvos-beteg kapcsolatban a közvetlen hangnem, a partneri viszony. Különösen a terhesgondozás és a szülés során törekszem arra, hogy ezt a csodálatos folyamatot természetes módon tudják megélni a kismamák. Igyekszem a szülés alatt maximálisan a nyugalomra és a háborítatlanságra törekedni. A várandósság alatt felmerülő kérdésekre próbálok mind a rendelés alatt személyesen, mind szükség esetén telefonon választ adni.

www.drkelemencsaba.hu

Dr. Tsehai Nega

Nőgyógyászati ambulanciavezető főorvos

Róbert Kórház

Dr. Kovács Zoltán

Szülész- nőgyógyász szakorvos

Róbert Kórház

Vass Gabriella

Szülésznő

Róbert Kórház