Szüléstörténet 146

Szüléstörténet 146, Hunor baba

Megérkezett hozzánk Hunor a kiírt napon, nagyon jól vagyunk és boldogok :).

Nagyon sokat segített az Örömteli szülés tanfolyam és a nálad gyakoroltak, a szülés nekem csodás élmény lett.
A meditációk, a gyakorlatok olyan jók, a megerősítő mondatoktól mindig olyan boldogság és nyugalom öntött el, már előre a várandósság alatt. Amit mondtam a tanfolyamon, hogy a belső erőt szeretném tudni tartani, sikerült :). Csodás volt az a módosult tudatállapot és az az erő, amit kaptam, és hogy meg tudtam élni. Nagyon jó volt az orvos és a szülésznő is, a választottak bent tudtak lenni, pedig képzeld, a szülésznővel csak a szülés előtti nap tudtunk találkozni a vírus miatt. Pont olyan emberek voltak, akiket szerettem volna. A Jóég nagyon támogatott, a doktornő masszírozta a derekamat olajjal, és a szülésznő és az orvos is mondtak olyan mondatokat, amiket Tőled szó szerint hallottam, illetve úgy mutatták a szülési légzést, ahogy Te is és ő is. Ahogy beértünk a kórházba én abban a pillanatban teljesen kikapcsoltam, és átadtam magam a hullámoknak. Az elején egyáltalán nem fájtak a hullámok, alig hittem el. Mikor nagyon megindultak a fájások szinte rögtön kezdett folyni a magzatvíz is. Így tudott teljesülni, hogy nem kerültem vajúdóba, 8 cm-es méhszájjal értünk be, gyorsan nyílt, semmi oxitocin meg ilyesmi nem kellett, gyors volt a szülés, csupajó emberrel találkoztunk bent, mindenki segített. A Jóég azt is megadta, hogy a Babus angyalka formában érkezett, pedig felkészültünk arra is, hogy nem.
A férjem bent volt, egyáltalán nem lett rosszul, azt mondta, hogy nagyon nagy élmény volt neki és örült, hogy bejött, pedig korábban még a vérvétel szótól is rosszul volt. Leírhatatlanul csodás élmény volt, életem eddigi egyik legjobbja, nagyon hálás vagyok minden Segítőnek, hálásan köszönöm, Réka!

Csodás felkészítőket és csupa jókat kívánok Neked, és sok nőnek kívánom, hogy eljusson Hozzád és ilyen csodálatos szülésélményben legyen része