Szüléstörténet 4, Bartsch Gabriella, 2012. február

Kisfiam érkezése előtt csak 6 héttel találkoztam a Hypno Birthinggel. Ahogy utána olvastam éreztem, hogy ez az, ami még hiányzik a felkészülésemből, ez az a program, amivel a befelé fordulást, a kisbabámra és a szülésre hangolódást tökéletesíteni tudom.
Jógával, intim tornával és főleg a természetes szülésről szóló irodalmak olvasásával készültem addig. Mivel a jógából sok meditatív gyakorlatot ismerek, tudtam, hogy a mentális felkészülés kulcsfontosságú ahhoz, hogy babám születése olyan legyen, amilyennek szeretném, azaz természetes, mindennemű beavatkozás nélküli. Testének a szülőcsatornán való átküzdése hitem szerint élete alakulásának fontos pontja, születésének milyensége ki fog hatni az egész életére.
Ezért tudatomból ki akartam zárni minden negatív gondolatot ami a születésében való beavatkozásról szól, legfőképpen a császármetszést. Ebben rendkívűl sokat segített a Hypno program. A pozitív szüléskép elültetése folytán teljes nyugalomban vártam Kisfiam érkezését, aki természetes úton, gátmetszés nélkül tudott megszületni első babaként, 40 évesen.

Örülök, hogy megtanultam nálad ezt a módszert!