Szüléstörténet 142, Rella baba

Az Örömteli szülés tanfolyam számos információban nagyon hasznos volt számunkra. Örülök, hogy Téged választottunk. A fájdalommentes szülés a vajúdás utolsó pillanatait leszámítva megvalósult. A kitolás alatt végig nyugodt voltam és lazítottam. Nem éreztem fájdalmat, amikor a kisbabánk megérkezett hozzánk a világra.

2020.06.02-án világra jött kislányunk, Rella. Gyors, könnyű és szép szülésem volt a kistarcsai Pest Megyei Flór Ferenc Kórházban. Éjfélkor indult útnak a kisbabánk magzatvíz folydogálással és reggelre meg is érkezett közénk. A folyamat elején a légzésre jobban oda tudtam figyelni. A tolási szakasz előtti egy órában szinte csak tartani tudtam a nagy levegőt -amit beszívtam-, amíg elmúlt az összehúzódás ereje. A tolási szakasz kezdetétől a végéig csendben tudtam koncentrálni magamra és a babámra. Arra törekedtem, minden gondolatom az volt, hogy segítsem az útját, hogy mihamarabb kibújhasson kényelmes albérletéből gyermekünk. A doktornő és a szülésznő is megdicsértek a szülésem miatt. Főként azért, mert első babám és relatíve nagy.

Köszönjük Neked a segítséget és a megannyi információt, amivel segítettél nekünk elindulni az úton, felkészülni az első próbatételre, amit egy gyermek és a szülői szerep adhat! A várandósság, a magzat fejlődése, az anyai test változása, és a születés a világ legjobban megkomponált folyamatai. A gyermek pedig maga a csoda!

Kívánom mindenkinek, hogy átélhesse ezt az egészet; a mérhetetlen boldogságot, amit érzünk. Minden kismamának és leendő kismamának, illetve párjaiknak teljes szívvel ajánlunk Téged, a tanfolyamot, a meditációidat!