Szüléstörténet 145, Levente baba

Örömmel tudatjuk, hogy tegnap 14:52-kor megszületett természetes úton Levente, gyönyörű kisbaba. 3540 gramm és 57 cm. Mindenki egèszséges.
Köszönjük még egyszer az Örömteli szülés tanfolyamot, szerintem nem tudtam volna végig csinálni nélküle. A szülés alatt hihetetlenül gyorsan tágultam, szerintem a meditáció sokat segítette a méhszájat. Ez együtt járt nálam erős fájdalommal is. A végére valami teljesen más tudatállapotba kerültem, de akkor meg nagyon tudtam, hogyan kell tolni, és mindent bele tudtam adni. De szerencsére profik vettek körül, és a csodálatos párom, aki szintén jól alkalmazta a nálad tanultakat!

Egy ponton annyira a te hangodat hallottam a fejemben, hogy a szülésznőt véletlenül Rékának szólítottam, amikor egy nagyon erős fájásnál kértem, hogy ne hagyjon egyedül.

Talán majd egy következő babánál nekem is összejön az, amiről a könyvben is írnak, hogy szinte fájdalom nélkül szülnek. Vagy ha nem, úgy is jó, csak egészséges kisbaba jöjjön a világra. Tényleg hiánypótló a tudás, amit átadsz! Minden tiszteletem és köszönetem!