Szüléstörténet 170, Áron baba

Másodszor vettem részt az Örömteli szülés tanfolyamon, mert szerettem volna ismét jól felkészülni a szülésre. Gyakoroltam a relaxációkat és légzéseket is.

A szülésem anyák napján történt. Vasárnap reggel 7 órakor indultak az összehúzódások, a nagyobb testvér miatt és azért is mert azt mondják a második mindig gyorsabb.. össze készülődtünk, átöleltem szorosan a nagyobb fiamat, elmondtuk neki, hogy elérkezett az idő és nemsokára hazahozzuk a kistestvérét… majd elindultunk..

Nyugalomban beérkeztünk a kórházba és az összehúzódások még nem rendszereződtek, egy nővér vizsgálata alapján pedig még nagyon az elején voltam a folyamatnak.. Én éreztem, hogy egyre erősödő összehúzódásaim vannak..

A ctg is engem igazolt így a szülőszobára kerültünk. Nagyon gyorsan haladt a folyamat, meditáltunk és igyekeztem lazítani, befelé figyelni… Mire a szülésznőm megérkezett már sokat haladtunk előre. Sokkal intenzívebb fájásokat éltem meg és valamivel 12 óra előtt már úgy éreztem, hogy annyira erősek az összehúzódások, hogy kértem a szülésznő segítségét, megvizsgált és azt mondta, hogy bizony mindjárt szülünk.. telefonálni ment csak az orvosomnak, aki még nem érkezett be viszont ilyen rövid idő alatt én egyik pillanatról a másikra azt éreztem, hogy a babám jön, de most azonnal ezért ösztönösen kiabáltam a férjembe kapaszkodva a segítségért és a kisfiam pillanatok alatt BUROKBAN🥰 világra jött.. szerencsére a szülésznőm ott termett és azonnal repesztette a burkot.. majd hozzátette..”40 évnyi praxis alatt ez az első természetes burokban szülésem..”

Szóval így született meg Áron, a mi második kis csodababánk.