Valentin titkai

Hát, íme a titkom a Valentin nappal kapcsolatban. Nagyon szeretem. Igazi ünnep ez a szívemben.
Viszonylag ritkán írok magamról ennyire személyeset. Szerencsétek, máskülönben elöntene mindent az érzelmes családi történeteim és fotóim áradata, és a veletek való munkának ez nem része.  A Valentin nap akkor is ragyogó ünnep volt az éltemben, amikor boldogtalan, csalódott, beteg és fájdalmas időszakban edződtem és sóvárgó szívvel bámultam a boldogságban úszók örömét. Van ugyanis egy fiatalember, aki csupa szív és vagányság. Olyan mázlista, hogy milliónyi ember piros szívecskékkel szórja tele a világot éppen az Ő születése napján. Vele ünneplik a szeretetet, a szerelmet. Mi pedig ünnepeljük Őt.

Mert ez a fiatalember az én imádott Fiam. Boldog Szülinapot Ákos! (Megengedte, hogy kitegyem ide az egyik közös fotónkat és akkor már kiteszem az aranygaluskásat is, ami a kedvence és neki készítettem 🙂

Más is van, ami eszembe jut a Valentin napról, Ákiról, a magával hozott Tanításról és a születéséről.
Mindkét szülésem életem egyik legszebb, legmeghatározóbb élménye volt. Az első is nagyon szép élmény volt, gyengéd, méltóságteljes. Magával hozta a Rácsodálkozást, a Felébredést és a Bátorságot, hogy el merjek végre szakadni a szüléshez kapcsolódó tengernyi félelmemtől. Ezek Liza tanításai voltak.

A második szülés, Ákos születése, maga lett a Bizonyosság, a Hit és a Tudás. Sokat készültem rá, sőt, még többet. Tudni akartam, hogy megelőző szép szülésem nem csupán a szerencse ajándéka volt, hanem tudatos felkészülésem eredménye. Hónapokon át rendszeresen, napi szinten meditáltam és szenvedéllyel vizualizáltam az általam vágyott szülést. Ahogy közeledtünk egyre gyakrabban elképzeltem milyen szép nyugalomban fogok befelé fordulni, kapcsolódni a belső világomhoz, átadni magam testem szülési tudásának. Sokszor, részletesen elképzeltem testem milyen gyengéden, könnyeden ad életet és hogy tényleg az öröm hangulatában fogom a babámat megszülni. És minden pontosan így is lett!!!
Csodálatos, magával ragadó élmény volt Ákos születése. Bizonyossá váltam, hogy testem és elmém olyan szorosan karöltve segítette egymást, aminek minden bizonnyal a sok gyakorlás és vizualizáció is aktív része volt. Ákos a születésével nem csak tanított engem, hanem megváltoztatta az életemet, sőt, másokét is.
Mára szülés segítő lettem.
Örök hálával gondolok a Szent Imre Kórházra, Dr. Bardóczy Zsolt doktorra és Nyulas Jolán szülésznőre, akik szeretetteljes szakmai jelenlétükkel biztosították a háborítatlanságot és megadták nekem a méltóságteljes szülés lehetőségét.
Legyetek ma is boldogok és ölelgessétek a szeretteiteket!