Szüléstörténet 139, Sámuel baba

Örömmel értesítelek, hogy hétfőn este megszületett kisfiúnk Sámuel.
Hatalmas segítség volt az Örömteli szülésfelkészítő tanfolyam, a gyakorlások, és a meditációk. Köszönöm Kuharcsik Réka!!! Ahogy fentebb a jelentkezésnél is írtam az előző szülésnek az élményét szerettem volna felülírni, ahol a kitolási szakasz nagyon elhúzódott. Ez 100%-ban sikerült!!

Hétfőn egész nap éreztem, hogy valami nem olyan, mint szokott lenni. De a nagyobb fiammal a napi rutin elvitte a gondolataimat. 7 körül jövés menés közben 2 percenként jöttek a hullámok, de amikor le pihentem ez az idő megnőtt 5-6 percre, fél 9-kor beszéltem a szülésznővel ő azt mondta szerinte ezek jósló fájások front is van, várjunk még fél órát.
9-re erősödtek a hullámzások és megbeszéltük, hogy a kórházban az szülészet előterében találkozunk. 21:35-kor még vártuk a szülésznőt, de a hullámzások már nagyon gyakoriak és erősek voltak. Közben a férjem is segített és én a légzést alkalmaztam. Amíg átöltöztem 3x jött hullámzás, aztán a szülőszobában a vizsgálatnál kiderült, hogy nincs méhszáj látják a burkot. A férjem a vizsgálaton kinn maradt, de rohantak ki szólni neki, hogy jöjjön, ha nem akar lemaradni. A 3. vagy a 4. kinyomásra megszületett Samu 21:57-kor, 50cm és 3470g-mal teljes gátvédelemmel. Így az eredeti cél teljesen sikerült, ezt a szülést bármikor megismételném.
Nagyon köszönök mindent!