Szüléstörténet 190, Hanna baba

Köszönetet szeretnék mondani azért, amit az Örömteli szülés tanfolyamon kaptunk Tőled.
Bevallom nem csináltam mindennap a meditációkat, de pár elemet a mindennapjaimba bele illesztettem belőle és a légzéseket minden este gyakoroltam, elképzeltem, hogy ott vagyok a szülőszobán, veszem a levegőt, fújom a lufit, tágul a méhszáj.

Mire 5 percesek lettek a fájások, már 6-7 centinél jártam, úgyhogy sikerült jól a vizualizáció:) A beérkezés után 3 órával már a mellkasomon is feküdt Hanna én meg totálisan le voltam döbbenve, hogy ezt megcsináltam és milyen csodálatos az emberi test.
Abszolút mindenre felkészítettél mentálisan és az eszközök, amit a kezembe adtál, pótolhatatlanok.  Nem hittem volna, hogy létezik ilyen pozitív szülésélmény, de azt meg főleg nem, hogy az enyém ilyen lesz. Szóval tényleg örök hála!

Ja és egy kis viccesség a végére. Mindig április 28-at képzeltem el a szülés beindulásához, egyszerűen valamiért ezt éreztem, igaz Hanna csak május 11-én érkezett, de 28-án a kertünk végében egy hatalmas szivárvány virított, amikor kimentem. Nem hittem a szememnek 😀 baba nem lett aznap, de a szivárvány nagyon jelképes volt 🙂