Szüléstörténet 192, Lili baba

A várandósságom elején már tudtam, ha elérkezik az idő, akkor mindenképpen szeretném végigcsinálni az Örömteli szülés tanfolyamot. Szerettem volna magamnak egy olyan tudást, támaszt, amire támaszkodhatom a vajúdás alatt. A férjemmel közösen vettünk részt az előadásokon és minden alkalom nagyon feltöltött bennünket. Szorgalmasan gyakoroltam a meditáciokat, amelyek segítettek fejben és lélekben teljesen ráhangolódni a szülésre és magabiztosnak éreztem magam a szüléssel kapcsolatban.
Pluszban részt vettem több alkalommal is a közös meditáciokon, amik nagyon közel hoztak a kisbabámhoz.
Amikor elérkezett a nap, a férjemmel együtt voltunk kettesben szinte végig a szülőszobán, alkalmaztuk a tanult dolgokat, ment a relaxációs zene és én folyamatosan vizualizáltam a nyíló virágokat. Óriási segítség volt, hogy amikor kezdett volna szétesni a légzésem a férjem a tanult módon vissza tudott zökkenteni a helyes légzőtechnikába.

Összességében csodálatos szülés élménnyel gazdagodtam/gazdagodtunk, és ez nagy részben az Örömteli szülés módszernek köszönhető 🥰😊

Köszönjük szépen Réka, hogy átadtad nekünk ezt az örökre szóló tudást, amellyel egy csodálatos élményhez juttattak bennünket!