Szüléstörténet 70, Márk baba

Jelentkezünk Immáron 4en vagyunk, Kisfiúnk Zsombor Márk július 31.én hajnalban 2 és fél óra alatt megszületett, 3810gr, 51cmel, amiben nem kis szerepet játszottál a segîtő bíztatásoddal, tanîtásoddal. Enélkül elvesztem volna..

Szorgalmasan relaxáltam 3 hónapon keresztül, aminek egyébként ma is hasznosîtom sok sok előnyét.Türelmesebb, nyugodtabb vagyok, fittebb , ápolt kiegyensúlyozottabb ,2 gyermekes anya lettem. Figyeltem a táplálkozásra a terhesség alatt, nem is alakult ki cukorproblema. A sok relaxációnak köszönhetően teljesen nyugodt maradtam a szülésem alatt.

Fürdés után lehajoltam lábat törülni es megrepedt a 39.héten a magzatburok. Kezdett elfolyni a vizem, gondoltam magamban, na most várhatok a méhösszehúzódásaimra,….de elkezdtem agyban koncentrálni hogy jöjjenek, mert nem akartam órák hosszat vajúdni.10perc elteltével, nagyon hamar, majd 1óra alatt, mire a kórházba értem már hosszú 2perces fájásokkal érkeztem. Eldöntöttem már a relaxációim alatt hogy 3órát adok magamnak, annyi amennyit a szülésemre szánok, es 3 óra után a magzatburok megrepedése után a gyermekem a kezemben volt. Gyönyörü élmény maradt a szülés,nyugodt kiegyensúlyozott voltam közben, próbáltam a légzéssel is segîteni, Az összehúzódások így totál bírhatóak voltak, nálam olyan gyorsan történt minden, hogy szinte perceknek tűnt az egész.  3810gr al született a fiúnk,én elég pici vagyok megszületés pillanatában picit aggódtam mert éreztem hogy a popóm szétszakad és még mindig nem jön ki a baba,a doki pedig csak mondta(a hasamnál állt)hogy nyomjam mert rossz helyen van a baba,így önkéntelenül közbeszóltam hogy ha kell vágjon mert féltettem a gyereket es a popim is:(de mivel végig gátvédelemmel ment minden az utsó percben egy ici picit vágott,felszîvódó varratot kaptam a 3.nap már terpeszben ültem es úgy szopiztattam;) A 3.naptól nem érzek semmit semmi kellemetlenséget, addig is csak a méhösszehúzódást.

Szülés után félhomályban egyedül lehettünk, îgy az aranyóra szövegem is rámondtuk a kicsikére, HÁLÁSAN KÖSZÖNÖM a tanîtásodat,a felkészîtésed, ami maximális volt!! Tudtam mi vár rám,de nyugodt maradtam és azóta is gyönyörű élményként emlîtem a kicsi fiú világra jöttét.

 

Örök hála NEKED, Köszönöm Réka!!!!!!!!!!!!