Szüléstörténet 92, Nathan baba

Egy veleszületett gerinc betegség és műtét miatt már 18 évesen tudtam,hogy nem lesz könnyű a gyermekvállalás,de azt is tudtam,hogy amikor eljön az ideje mindent megfogok tenni,hogy testileg és lelkileg is elég erős legyek,hogy világra hozzam a kisbabámat.
Így találtam rá az Örömteli szülés tanfolyamra és Rékára az interneten.
Tisztában voltam vele,hogy a szülésem nem lesz a klasszikus magzatmázas szülés élmény,ezért is fontosnak tartottam a felkészülést.
Programozott császármetszéssel hozhattam csak világra a kisfiamat ráadásul altatásban.Ennek a feldolgozásában,ráhangolódásában nagyon sokat segített a tanfolyam.
Minden héten vártam az újabb tanulást és alkalmakat,ahol nem “csak” természetes szülésre készülő kismamák kaphattak támogatást,tanácsokat,hanem én is aki programozott császárra készültem.A relaxációk álltal nap mint nap sikerült kikapcsolnom,egyre többet csináltam az előírt gyakorlatokat és éreztem pozitív hatásukat,nemcsak rám hanem a kisbabámra is!
Ahogy vége lett a tanfolyamnak volt még 3 hét a szülésig és tudtam,hogy szükségem van még valami segítségre,hogy teljesen egyéni legyen a relaxáció.Felkerestem Rékát,akitől egyéni meditációt kaptam,és ennek segítségével egészen az altatás előtti pillanatig kikapcsolhattam a félelmeimet.
Azóta pedig szinte hiányoznak a meditációk..sokszor a pozitív megerősítések még mindig a fülemben csengenek.

Nagyon hasznosnak tartom a tanfolyamot,minden leendő édesanyának és édesapának szinte kötelezővé tenném!

Köszönöm,hogy részt vehettem az órákon és hogy segítségével világra hozhattam a kisfiamat.Nagyon hálás vagyok érte.