Szüléstörténet 95, Sára baba

Szerettem volna megirni neked, hogy januar 12-en, szombat ejjel 23 35-kor megszuletett a kislanyunk Sára. Gyors es szuper volt a szules, gatvedelemben, a Robert Karoly korhazban. Igazi hipnoszules, 17 40-kor elfolyt a magzatviz, 19 30-ra mar 5 centis mehszajjal ertunk a korhazba, amirol “lemaradtam”. Nagyon sokat segitettel nekunk a keszulesben, rengeteget hallgattam  a megerositeseket, es a meditaciokat is gyakoroltam.

Szules kozben kimondottan sikerult nagyon befele koncentralni. Az osszehuzodasoknal probaltam figyelni a legzesre, de ott mar minden sodort magaval, a ferjem is vegig mellettem volt, es tamogatott. A legtobbet az a rengeteg info es gondolat segitett, amiket at tudtal adni a tanfolyamon, igy tudtuk mit szeretnenk es mikor mire szamithatunk (vagy epp a kiszamithatatlansagra). A vizualizaciok, es a pozitiv hozzaallas sokat segitett ugy erzem a tejem beindulasaban is (meg persze a korhazban kapott allando segitseg a szoptatassal kapcsolatban), meg akkor amikor a babank a korhazban besargult es el kellett vinni tolunk kekfenyezni 12 oran at.

Meg egyszer koszonunk mindent, eletreszolo szep elmeny volt a szules. Az orvosom dr. Siklos Nora, szulesznom pedig Schmidt Magdolna volt, mindkettejuknek nagyon halas vagyok.