Szüléstörténet 96, Levián baba

Szeretnem megosztani Veled kisfiam szuleteset es az en anyava valasomat.

Oktoberben vegeztem el Nalad az Örömteli szülés tanfolyamot, sok mindenrol mar elozoleg olvastam es tanultam, de nagyon sok pluszt adott a 2 hetvege.

A meditaciokat , megerositeseket csinalgattam, viszont a legzeseket minden nap gyakoroltam es vizualizaltam. Imadtam  az egesz varandossagomat. Kisfiam januar 22re volt kiirva ennek ellenere ugy dontott h elobb szeretne megszuletni. Levian december 28-an termeszetes uton haboritatlanul ,vizben , gatvedelemmel szuletett meg. Vajudas+szules osszesen 24 oraig tartott de abbol ugy gondolom hogy 5 ora volt az intezivebb. Ausztriaban szultem ahol nincs fogadott szuleszno es orvos. Nagyon halas vagyok a 2 csodalatos szulesznonek akik teljes mertekben elfogadtak a szulesi tervemet, kivansagaimat,tamogattak a folyamatban( nem vagtak el a koldokzsinort amig pulzalt/ kb 20’perc/ nem vittek el a babat egy pillanatra sem,nem furdettek meg,amig en kiszalltam a kadbol az apukaja mellkasara tettek ) , a ferjem es az edesanyam is ott volt velem vegig es tamogatott. A legzest vegig tudtam vinni, nagyon sokat segitett.

Kijelenthetem hogy tenyleg oromteli szulesem volt, eletem legintezivebb es legszebb elmenye. Csak szuperlatinuszokban tudok beszelni rola annak ellenere is h a fajdalom ott volt, de megis tudtam “udvozolni” es halas lenni, hogy van es segiti elore a kisbabam. A kitolasi szakaszban ereztem azt az ősi női erot ami szamomra nagyon mely megtapasztalas volt.Igazi beavatas.  Amikor egy gyermek megszuletik vele megszuletik az anya is.

Koszonom Neked Réka, hogy atadtad a tudast, a tobbi ram volt bizva.  Orulok hogy kisfiamat is segitettem az utjan, nagyon buszke vagyok ra , szuper ugyes volt! Levian 2520grammal 46,5 centivel makk egeszsgesen jott a vilagra.

Köszönjük!