Várandósan a Korona idején

Drágáim, hogy vagytok?
Ma felhívott egy várandós édesanya és elmondta, hogy a szülésze több, mint 65 éves, ezért jelen helyzetben nem vállalja a szülése levezetését. Szerencsére ajánlott maga helyett másik orvost, aki két hónappal a szülés előtt átvállalja őt, szóval minden rendben lesz.
Erről eszembe jutott, hogy megírom nektek, ne féljetek!

FelkéSzülsz

Hamarosan a karodban!

Olyan tudás birtokában vagytok, amelynek épp az a célja, pont az a lényege, hogy képes legyél külső megerősítés nélkül, öntámogató módon jelen lenni a vajúdásban!
Azért készültél fel a HypnoBirthing módszerrel, mert igényed volt arra, hogy a szülés természetes útján haladj végig! Ezt az utat járja be az emberiség létezése óta milliárdnyi asszony! A módszer most felébresztette ezt az ősi tudást. Megtanította neked a legkorszerűbb mentális technikákat. Felkészített arra, hogy megőrizd az irányítást a testedben zajló áramlással együttműködve.
Őrizd meg a bátorságod! Maradj önmagad!
Gondold végig, hogy mi lehet a legrosszabb, ami történhet? Lehet, hogy az orvosod éppen akkor nem lehet veled, mert más – még inkább – rászorulókat kell gyógyítania? Ettől tartasz? Ha eljutsz idáig gondolatban, akkor azt is gondold el, hogy a szülésznővel maradsz és a drága pároddal a szülőszobán. Akkor is képes leszel végig a módszer alkalmazására? Természetesen! Hiszen erre készültél itt hónapokon át!
A tested tudja, miként hangolódjon a szülési folyamatra, hogyan segítse önmagát és kisbabáját a szülés alatt. Mindennap gyakoroltál, hogy magas szintre emeld a mentális elcsendesedési készséget, amit rutinszerűen fogsz a szülés nehezített körülményei alatt alkalmazni.
Mi mindent tanultál? Mélyrelaxációs technikákat, vizualizációt, speciális légzőgyakorlatokat. A gyermeked apukája megtanulta, hogyan váljon aktív, hatékony kísérőtárssá a vajúdás óráiban.
Higgy abban, hogy a tudatosság, ami áthatotta a felkészülésedet, az életed legszebb, legekszatikusabb élményévé teszi a gyermeked születését. Bármi történjen is!

Köszönöm, hogy elkísérhettelek ebben a csodálatos felkéSzülésben!